Известие

Collapse
No announcement yet.

автоматична скоростна кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• автоматична скоростна кутия

Здравейте колеги
    от няколко дни имам един проблем,който страхувам се може да се окаже сериозен.Колата е Алфа 156 от 2004 ФЛ със Селеспиид,мотор 2,0 166 к.с.Та от няколко дни трябва поняколко пъти да бутам лоста напред докато включи на първа предавка,след това нямам проблем при шофирането до следващи път като излюча от скорост.За един ден махнах акумулатора но сутринта пак същата раота.Споделете мнения и съвети,за сервизи и всичко което ще ми е от полза

провери дали имаш масло първо
    вероятно имаш 2 скали на нивела, за мерене на студен и загрял мотор
    нека по запознатите със "селетата" да кажат как се мери, доколкото аз знам на запален мотор с включена на неутрална скорост, като преди това е добре да се изредят всички режими (това за автоматиците, за роботизираните кутий на алфа не знам дали е по същия начин)
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от porodisti Покажи съобщение
      Здравейте колеги
      от няколко дни имам един проблем,който страхувам се може да се окаже сериозен.Колата е Алфа 156 от 2004 ФЛ със Селеспиид,мотор 2,0 166 к.с.Та от няколко дни трябва поняколко пъти да бутам лоста напред докато включи на първа предавка,след това нямам проблем при шофирането до следващи път като излюча от скорост.За един ден махнах акумулатора но сутринта пак същата раота.Споделете мнения и съвети,за сервизи и всичко което ще ми е от полза
      Mоже да е от клемата на скоростния лост,тоя номер ми го е правило и моето Селе,развиващ болтчетата около лоста,махаш кожата около лоста,чистиш клемата,пръскаш с контактен спрей и си готов.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Маслото виж!
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
        X